Zmanjšajte količino zavržene hrane in živite bolj polno z našo naslednjo generacijo biozaščite za mlečne izdelke

Zmanjšajte količino zavržene hrane z biozaščito

Medtem ko potrošniki po vsem svetu iščejo nove načine za zmanjšanje svojega ogljičnega odtisa, postaja izboljšanje biozaščitnih učinkov fermentacije dragoceno orodje za izpolnjevanje njihovih potreb, zmanjšanje zavržene hrane in podpiranje bolj trajnostne prihodnosti prehrane. Minilo je skoraj desetletje, odkar je…

PREBERI VEČZmanjšajte količino zavržene hrane in živite bolj polno z našo naslednjo generacijo biozaščite za mlečne izdelke

Kako izboljšati produktivnost brez poslabšanja kakovosti mlečnih izdelkov? – 1. del

Optimizirana produktivnost

Izboljšana produktivnost brez kompromisa glede okusa, teksture in kakovosti Zniževanje stroškov ima pogosto svojo ceno, saj spremembe v proizvodnem procesu lahko ogrozijo kakovost proizvoda in izkušnje potrošnikov, ki so ključne za zagotavljanje njihove zvestobe. Ko gre za mlečne izdelke, potrošniki…

PREBERI VEČKako izboljšati produktivnost brez poslabšanja kakovosti mlečnih izdelkov? – 1. del